Eklenme/Güncelleme Trh : 28.10.2007
Toplam Okunma : 506
Bugün :
1
Bu üye silindi
Gebe kalamama ve dermoid kist
meraba doktor hanım.bu benim size 4. mesajım.daha önce de bahsetmiştim. 2006 aralık ayında dermoid kist ameliyatı oldum.yaklaşık bir yıldır deniyoruz ve herhangi bir şey yok.yaz tatilinde doktora gittim.ameliyattan sonra bir yıl geçmesinin doğru olacağını,çünkü ameliyat yaralarımın daha iyileşmemiş olabileceğini, bu yüzden de hamileliğin erken olduğunu ve kendimi üzmemem gerektiğini söyledi.ama elimde değil.2 yıllık evliyim ve ben de artık bebek sahibi olmak istiyorum.
Diğer yumurtalığımın sağlıklı olduğu söylendi.ama ben onda da herhangi bir sorun olmasından korkuyorum.bir de diğer yumurtalığımdan hangi aralıklarla yumurta salgılanıyor? 2 ayda bir mi bunu nerak ediyorum yoksa daha seyrek mi?
sanırım artık bazı tetkiklere başlamalıyım.acaba nasıl bir yol izlemeliyim?hangi testleri ne kadar aralıklarla yaptırmalıyım?neler önerirsiniz?
Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:7490 Eklenme/Güncelleme Trh : 30.10.2007
Bu üye silindi
Kısrlık
eğer ameliyat başarılı geçmişse ve yumurtlamanzı varda başka bir sorn var anlamına gelmekte, bazen kist ameliyatlarından sonra batın içinde kalan sıvılar ve kanlar yapışıklık ve tüplerde tıkanmayapabileceği için öncelikle HSG filmi çektirmeniz ve eşinize de spermiogram yaptırmanzı gerekir,
aşağıdaki yazıları okuyun,
Aktif Ziyaretçi 4
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 162
Bugün Çoğul 416
Toplam Tekil 198534
Toplam Çoğul 567945
Ip No: 38.107.191.84
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....